Această dietă de banane nu necesită nici un efort special din partea dvs. sau alte schimbări alimentare care sunt extrem de grave. Desigur, ar trebui să se facă unele modificări pentru a pierde în greutate, dar această dietă poate oferi beneficii de scădere în greutate fără a fi nevoită să vă înfometați. Această dietă este prezentată în cartea lui Hitoshi Watanabe și se numește “dieta de banane de dimineață”.

Această dietă funcționează într-un mod care vă permite și vă cere să mâncați 1 banană dimineața și asta este! Credeți sau nu această metodă vă poate ajuta să pierdeți 10 kilograme în 1 săptămână. Mănâncă o banană dimineața și după aceea bea 1 pahar de apă la temperatura camerei.

Este atât de simplu și în restul zilei puteți mânca în mod normal și orice doriți. Desigur, trebuie făcute unele reduceri, de exemplu, pâine albă, dulciuri și alimente prăjite, dar acestea trebuie doar să fie reduse la minimum.

Acest regim alimentar a fost creat după o mulțime de încercări eșuate de a pierde în greutate cu o mulțime de metode diferite. Soția lui Watanabe a învățat anumite lucruri în domeniul preventiv medicamente și rezultatul este încorporat în această metodă de consum de banane de dimineață, care cu siguranță vă va ajuta mult mai mult ca alte metode.

Efectele acestei diete se datorează, probabil, faptului că bananele conțin amidon rezistent care este un alt tip de amidon care ajută la scăderea în greutate. Bacteriile din intestin transformă acest amidon rezistent în grăsimi cu lanț scurt care alimentează celulele și contribuie la bunăstarea tractului gastro-intestinal.

Câte banane ar trebui să mănânci?

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să beți un pahar de apă caldă dimineața pe un stomac gol. După o oră mănâncă 1 banană și nu te grăbi imediat să mănânci alta. Dacă după 30 de minute încă mai e foame, mâncați alta, dar regula în tehnicile japoneze este să nu supraîncărcați corpul cu alimente indiferent de cât de sănătoase ar fi.

Ultima masă ar trebui să fie de la ora 20:00 și nu este permis alcool sau lapte în timpul acestei diete.

Ce face această dietă specială?

  • Te scapă de celulită.
  • Reduce consumul de alcool.
  • Banana este un fruct sănătos plin de fibre și potasiu.
  • Oferă beneficii uimitoare pentru sănătate.
  • Nu te lasă să mori de foame.
  • Este accesibil și ieftin.
  • Îmbunătățește metabolismul pentru totdeauna.
  • Reduce pofta de mancare.
  • Reglează nivelul zahărului din sânge.